Posted on

Få hjälp med flyttlasset

När det är dags för flyttlasset att gå har du en del alternativ att välja bland. Är separationen god kanske ni hjälps åt med flytten. Du kan hyra ett släp och flytta ditt bohag själv eller välja att anlita en flyttfirma. Om du inte kommer överens med din tidigare partner kan det kännas skönt att en tredje part hjälper dig med flytten. Du kan googla fram en lokal flyttfirma och diskutera med dem kring tjänster och utbud. Behöver du hjälp att flytta tunga möbler eller hjälp att packa kan du ta upp det med firman för att se vad de kan hjälpa dig med. Vid de tillfällen där en separation eller flytt inte planerats i förväg kan det vara extra smidigt med en flyttfirma som kan bistå med kartonger och praktiska tips. Flytten kan dessutom gå snabbare med en firma som kan flytta allt på en gång istället för att du själv ska behöva köra flera lass åt gången.

Glöm inte att adressändra
Det kan kännas som att det finns oändligt med saker att komma ihåg. Att flytta och bryta upp från ett liv som du har delat med en annan människa kan vara uppslitande. Försök komma ihåg att det blir bättre. Du får en nystart i din nya bostad. Glöm inte bort att adressändra och höra av dig till alla som behöver veta att du har flyttat för att posten ska komma fram och du ska slippa missa räkningar och viktig information.